Død over den kære nabo

Jacob havde hele ugen tænkt over hvordan han skulle skyde Kasper i aften og hvordan han ville elske at se overraskelsen i Kaspers øjne mens Kasper lå og vred sig i smerte.

Kasper var Jacobs irriterende nabo. Han var altid så forbandet nysgerrig og bedre vidende. Man kunne hører hvordan naboen altid snusede rundt på den anden side af hækken i hans gule gummistøvler og store cardigan. Kasper havde altid en eller anden dum bemærkning som at hans æbler var bedre og at deres jordbær altid var røde først. Og naboens lille møgirriterende terrier, som gøede arrigt af Jacob hver gang han kom hjem, havde det med at bruge deres flotte grønne græsplæne som toilet, hvilket altid var en ubehagelig opdagelse når græsset skulle slås.

Så i aften skulle det ske. Det var nøje blevet planlagt fra punkt til prikke. Det ville blive den rene fryd, den rene pure hævn over den mest irriterende nabo der findes.

En dyb indånding og så var Jacob på vej over til naboen. Han bankede lidt for ivrigt på døren. Bag døren kunne han høre tunge skridt hvorefter døren blev åbnet. Hans nabo havde som altid den store grå cardigan på, og hans briller sad lidt skævt i ansigtet.

”Nå Kasper, er du klar til en gang Paintball?”. Jacob smilede mens han blinkede til Kasper. ”Ja, bare kom an’”, grinede Kasper.


Warning: Illegal string offset 'echo' in /var/www/majasfyldepen.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/social/library/extensions/custom-field-series.php on line 79

Comments are closed.